Demokratins utmaningar i coronatider. Det är titeln på den öppna digitala föreläsning som den tidigare EU-kommissionären Cecilia Malmström kommer att hålla tisdagen den 12 maj klockan 17.30. Arrangör är Vänföreningen till Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne.

Hur har utbrottet av covid-19 påverkat demokratin? Det aktuella ämnet belyser Cecilia Malmström, som just nu är gästprofessor på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, i en föreläsning ordnad av Vänföreningen till Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne.

Just på grund av den rådande pandemin äger föreläsningen rum digitalt, via plattformen Zoom. För att lyssna behöver du bara skicka ett mail till vanforeningentorgnysegerstedt@gmail.com  senast den 8 maj. Den 10 maj får du sedan en länk som du klickar på för att komma till föreläsningen.

Efter föreläsningen håller Vänföreningen till Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne sitt årsmöte, som även det hålls digitalt i år.

Har du frågor? Kontakta Elisabet Litsmark, elisabet@partnerskapforframgang.se, eller Monica Håkansson, monica@hakansson.cc.